DOEL VAN SPONSOR WORDEN

 

Ivan richtte deze feitelijke vereniging IVAN ON WHEELS op, niet alléén om sponsoren te zoeken of aan te trekken, maar Ivan heeft als doelstelling andersvaliden in een sportiever, positiever en krachtiger daglicht te stellen en deze mensen zo te motiveren en inspireren om te blijven sporten. Rolstoeltennisser Ivan Kindt is ook op zoek naar sponsoren om zijn sportieve carrière verder te kunnen uitbouwen. Ivan klom op tot een hoger niveau maar rolstoeltennis op hoog niveau brengt heel wat extra kosten met zich mee:

  • Lidgelden in verschillende tennisclubs en vergoeding voor trainers
  • Verplaatsingskosten voor training. Ivan gaat wekelijks 3 keer trainen, in Oostende, Rumbeke en tenslotte ook Sint-Kathelijne Waver
  • Verblijf- en reiskosten voor deelname aan nationale en internationale tornooien
  • Het vernieuwen van materiaal, eveneens als kosten aan de tennisrolstoel

Omdat het voor één iemand onmogelijk is om al deze kosten te blijven dragen, richtte Ivan Kindt sinds 04/04/2013 zijn eigen feitelijke vereniging     IVAN ON WHEELS op.

Doel is om financiële middelen te sprokkelen met het oog op de financiering van de trainingsfaciliteiten, wedstrijden en de sport in het algemeen. Dankzij de steun van reeds vele sponsoren kon hij in februari 2016 zijn eigen op maat gemaakte tennisrolstoel aankopen. Deze werd door hemzelf uitgetekend en dan gemaakt door de firma RGK in Engeland. Deze firma is gespecialiseerd in het maken van sportrolstoelen op maat. Nu hij deze gepersonaliseerde tennisrolstoel heeft kan Ivan zich volop concentreren in het verbeteren van zijn tennissen.

 

BELANGRIJK :

  • Alle bedragen die iedere sponsor steunt worden bijgehouden. De vijf sponsoren die het meest gesteund hebben worden als eerst vermeld in de rubriek "sponsoring --> sponsors" onder de HOOFDsponsoren en als men op het logo drukt van één van de 5 hoofdsponsoren komt men uit op de website van deze sponsor. Alle andere steunende sponsoren vallen onder de categorie SUBsponsoren, deze subsponsoren worden ook vermeld met hun logo maar zonder de link naar hun website. 
  • De vijf HOOFDsponsoren kunnen door het jaar ook wijzigen, want als SUBsponsoren mij bijvoorbeeld elk jaar sponsoren kunnen deze ook plots een HOOFDsponsor worden, daar ik elk bedrag dat ze per jaar sponsoren samen reken en ze door die som te maken ook zo zich kunnen opwerken tot HOOFDsponsor. Dit betekent uiteraard dat als een SUBsponsor HOOFDsponsor wordt de laagste HOOFDsponsor naar de SUBsponsoren verplaatst wordt.